Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت حمل‌ونقل ریلی رجا با بیان اینکه کمبود لکوموتیو مانع بزرگ راه‌اندازی قطارهای مسافری است،گفت: شرکت رجا ۴۰ درصد کسری بودجه دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم،  محمد رجبی با بیان اینکه تمام صنایع در کشور از جمله صنعت حمل و نقل ریلی سال بسیار سختی را به ویژه در زمینه اقتصادی پشت سرگذاشتند، اظهار کرد: در جریان کامل مشکلات معیشتی کارکنان در مجموعه‌ شرکت هستیم و تمام تلاش خود را برای تأمین منابع مالی لازم به کار می‌گیریم تا حقی از کسی ضایع نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

 وی در خصوص هزینه‌ها و درآمد شرکت رجا گفت: حدود 550 میلیارد تومان هزینه داریم در حالیکه تا انتهای سال با نگاه خوشبینانه حدود 250 میلیارد تومان درآمد خواهیم داشت این در حالیست که بانک عامل قول داده طی همین روزها تسهیلات را پرداخت کند.

 وی با اشاره به افزایش سرسام‌آور هزینه‌ها و کسری بودجه 30 تا 40 درصدی شرکت در سال 99 افزود: پیگیری و دریافت بخشی از مطالبات گذشته رجا از شرکت‌ها، فروش تعدادی واگن‌ فرسوده و دریافت تسهیلات از سازمان تامین اجتماعی و... برخی منابع مالی در سال 99 بودند که با درایت و هوشمندی مدیران و کارکنان رجا، توانستیم تا حدودی هزینه‌ها را جبران کنیم.

 رجبی کمبود لکوموتیو را یکی از موانع بزرگ برای راه‌اندازی قطارهای جدید مسافری اعلام کرد و گفت: از 150 لکوموتیو مسافری زیمنس در کشور حداکثر 95 دستگاه از آن برای نوروز قابلیت استفاده دارد که مابقی از لکوموتیوهای غیر مسافری تامین شدند که باید هم در بخش باری و هم در بخش مسافری استفاده شود و قطعا پاسخ‌گوی نیاز کشور نخواهد بود.

 وی با بیان اینکه با وجود تمامی مشکلات، از آینده شرکت غافل نبوده‌ و حدود 300واگن فرسوده را به حال خود رها نکرده‌ایم، گفت: کارگاه بازسازی رجا فعال است و از محل تبصره 18 حدود 45 میلیارد تومان برای بازسازی واگن‌ها وام گرفته‌ایم . ضمن اینکه 8 واگن را به تازگی از واگن ساز داخلی تحویل گرفته‌ایم با این امید که بتوانیم سال 1400 را بدون ضعف و پرقدرت شروع کنیم. 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راه آهن راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۲۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی خط تولید گیربکس اتوماتیک دوکلاچه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- نیما مصلح با اشاره به این‌که این شرکت با داشتن نیروی متخصص و سابقه خوب، قطب تولید گیربکس در کشور بوده و توانایی تامین نیاز داخل را دارد، گفت: با توجه به امکانات و تخصص موجود در نیرو محرکه، این مجموعه تنها شرکت موجود در ایران و خاورمیانه است که دارای فناوری تولید مجموعه کامل گیربکس دستی است.
وی افزود: در سال گذشته موفق به تولید ۴۲۰ هزار دستگاه گیربکس شدیم. در سال جاری نیز بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، با تولید روزانه دوهزار دستگاه گیربکس را دنبال می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت صنعتی نیرو محرکه، درخصوص تولید گیربکس اتوماتیک در این شرکت اظهار کرد: در سال‌های گذشته تمرکز بر تولید گیربکس دستی بوده و به همین دلیل، سرمایه گذاری لازم برای تولید گیربکس اتوماتیک صورت نگرفته است؛ در سال جاری برنامه ریزی هایی به منظور سرمایه گذاری لازم در این بخش نیز صورت خواهد گرفت.
وی افزود: با توجه به مونتاژ گیربکس اتوماتیک، از الزامات و برنامه‌های ما در سال جاری این است که خطوط تولید گیربکس اتوماتیک دوکلاچه (DCT) را راه اندازی کنیم؛ بر همین اساس، بر روی تولید گیربکس اتوماتیک تمرکز خواهیم کرد تا پاسخ‌گوی نیاز ایران خودرو باشیم.
به گفته مصلح، باتوجه به ظرفیت خطوط تولید و هم چنین کیفیت لازم در شرکت نیرو محرکه، در کنار تامین نیازهای شبکه خدمات پس از فروش ایران خودرو، اجزای گیربکس تیبا و شاهین برای شرکت مگا موتور و قطعات دنده برای شرکت تراکتور سازی نیز در این مجموعه تولید می شود.  
وی، نوسازی را از دیگر اهداف این شرکت در سال جاری دانست و عنوان کرد: همگام با تکنولوژی‌های روز، اقدامات اساسی برای نوسازی و تجهیز خطوط برای تولید محصولات باکیفیت و کاهش هزینه‌های تولید صورت خواهیم داد تا بتوانیم از نوآوری، دانش جدید و به روز و هم چنین فناوری‌های نوین برای تولید گیربکس قابل رقابت با شرکت‌های دیگر بهره‌مند شویم.
وی با بیان این که در صورت تامین منابع مالی، امکان سودآوری و تزریق سرمایه برای راه اندازی خطوط جدید، نوسازی و خرید تجهیزات فراهم خواهد شد، افزود: در زمینه تولید گیربکس دستی، داخلی سازی عمده قطعات با استفاده از توان شرکت های داخلی صورت گرفته است و به طور کلی، درصد بسیار اندکی از قطعات از طریق خرید خارجی تامین می‌شود.
مصلح، ارتباط با مراکز علمی را از دیگر برنامه های این شرکت برای سال جاری برشمرد و بیان کرد: با توجه به مجموعه دانشگاهی موجود در شرکت نیرو محرکه، ارتباط خوبی با موسسات علمی، شرکت های دانش بنیان، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه های علمی کاربردی صورت گرفته است.
وی با اشاره به تولید موتور سیکلت در این مجموعه، یادآور شد: باتوجه به فعالیت بیش از ۳۰ شرکت تولیدکننده و صدها مدل موتورسیکلت، شاهد بازار رقابتی هستیم و برنامه داریم با ارتقا و نیز تنوع بخشی به محصولات، سهم بیش‌تری از بازار را کسب کنیم.
به گفته وی، در کنار موتورسیکلت‌های بنزینی، مدل‌های مختلف برقی نیز در شرکت نیرو محرکه تولید می‌شود. بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال جاری، مقرر شده است تا تولید براساس نیاز بازار و متناسب با سلایق و خواست مشتریان انجام شود.
مصلح، با اشاره به صادرات موتورسیکلت و بازارهای صادراتی موجود برای این محصول، اظهار کرد: تاکنون تجربه موفقی در بازار عراق داشته‌ایم و این روند کماکان ادامه دارد، هم چنین برنامه‌ریزی‌هایی برای تنوع بخشی به بازارهای هدف صادراتی صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت صنعتی نیرو محرکه، با اشاره به توانمندی شرکت‌های زیرمجموعه نیرو محرکه، خاطرنشان کرد: شرکت‌های معتبر و توانمند اشتاد و میانرو، قابلیت تولید و تامین نیازهای شرکت ایران خودرو در زمینه تولید سرسیلندر موتور EF7 و قطعات بلنک منطبق با استانداردهای روز را داشته و قرار است در آینده نزدیک، اقدامات مثبتی در جهت توسعه خطوط تولید و نوسازی این شرکت ها انجام شود.

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد هزینه‌های حج صرف مسکن حجاج می‌شود / تمام اعزام درون شهری حجاج با قطارهای عربستانی
  • راه‌اندازی ۱۶ شرکت جدید دانش بنیان‌ در همدان
  • اشتباه بزرگ مارسینیاک به ضرر بایرن مونیخ؛ سوت بیجا مانع بازبینی VAR
  • راه اندازی خط تولید گیربکس اتوماتیک دوکلاچه
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی
  • بازسازی بدنه ۷۵ دستگاه لکوموتیو
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت